B-Present.nl mindfulness
Patrick Smolders
030 - 275 07 05

Particulieren

Het aanbod van Patrick Smolders (B-Present.nl authentieke MBSR mindfulness) bestaat uit: Groepstraining MBSR; Individuele MBSR-training; en individuele coachingstrajecten.

In verband met vergoedingen is het goed om te weten dat de trainer is ingeschreven bij VMBN als gecertificeerd Categorie 1 (hoogste cat.) mindfulnesstrainer. Verderop staan we uitgebreider stil bij de mogelijkheden tot vergoeding van de 8-weekse MBSR-training. 

Hieronder eerst een beknopt overzicht van de drie genoemde werkvormen. Via de oranje buttons kom je over elk van de drie vormen meer te weten.

Vooraf is altijd een oriënterend adviesgesprek mogelijk, op vrijwel elke manier aan te vragen: via het interesse-formulier, per telefoon of per e-mail. 

 

 • 8-weekse groepstraining mindfulness

  Dit is het reguliere 8-weekse MBSR-programma, zoals ontwikkeld door Jon Kabat-Zinn.

  De cursus beslaat 8 groepsbijeenkomsten in Utrecht.

  De eerstvolgende training start op 7 december en eindigt op 1 februari. De bijeenkomsten zijn telkens op de donderdagochtend van 09:30 tot 12:00 uur.  

 

 • Individuele 8-weekse MBSR-training

  Dit is hetzelfde 8-weekse MBSR-programma, maar dan op individuele basis gegeven.
  Dit komt neer op 8 sessies van elk 90 minuten. De inhoud is in grote lijnen gelijk aan de MBSR groepstraining.

   

 • Traject op maat: Individuele coaching

  Individuele coaching waarbij wordt uitgegaan van uw eigen kracht en talenten. Uiteraard is daarbij ook alle ruimte voor de obstakels - van welke aard ook - zoals je die in je dagelijks leven ontmoet. Net als bij de MBSR-training staat ook hierbij ons welzijn en geluk centraal, en wordt vanuit vanuit een grondhouding van mindfulness gewerkt.